Välkommen til Room for Expression

Välkommen til Room for Expression

Publicerad: 09/10/2013

Av: Knauf Danoline

En ny kommunikationsplattform som reflekterar årtionden av hängivenhet till enastående akustiska lösningar

Vår passion är att göra idéer verkliga. Att bygga en bro mellan vår inspiration och att realisera den.

 

Årtionden av att arbeta sida vid sida med arkitekter har gett oss en djup förståelse för marknaden, dess behov och förutsättningarna för din framgång. Vi kombinerar dessa insikter med vår ingående förståelse för gips och kontinuerlig investering i utveckling och teknik.

 

Denna kombination är vad som låter oss skapa utrymme för att din inspiration ska kunna ta form. Vi kallar det utrymme för uttryck.

 

Alla sorters akustiska lösningar du kan föreställa dig kan vi hjälpa dig blåsa liv i. Oavsett om det rör sig om paketlösningar eller särskilt designade lösningar vill vi hjälpa dig att skapa det utrymme du behöver för att uppnå ett unikt och vacker intryck.

 

Room for Expression är ett nytt sätt att delge
våra årtionden av hängivenhet och passion för vårt arbete med akustiska
lösningar.

 

Kunder i fler än 40 länder har utforskat vår passion för gipsets potential med enastående resultat. Det finns ett utrymme för uttryck. Och nu vill vi bjuda in dig.

 

Ta det första in i vårt utrymme för uttryck genom att utforska märkets nya hemsida. Där hittar du fallstudier, inspirerande foton från instagram, absorptionsdata, produktväljare och mycket mer…

 

Välkommen.