Nord Anglia International School

Projektnamn: Nord Anglia International School

Projekttyp: Utbilding

Läge:Dubai, Förenade Arabemiraten

Arkitekt: TheWorkshop

 

Att skapa en miljö för högpresterande studier

 

Nord Anglia Education är världens ledande skolföretag i premiumklassen med global verksamhet i 27 internationella skolor. Över 17 000 studenter från förskolan till slutet av gymnasiet får utbildning i toppklass via Nord Anglia. ”High Performance Learning” är en särskild utbildningsfilosofi från Nord Anglia Education. Fokus ligger på kognitiv utveckling och inlärningsmetodik som uppmuntrar studenterna att bli socialt trygga och kapabla att tänka kreativt.

 

En viktig faktor i inlärningsmiljön är förstås de omgivningar där studenterna arbetar. Den senaste Nord Anglia-skolan i Dubai har därför byggts i syfte att uppfylla de senaste principerna för utformning av utbildningslokaler, inklusive ett auditorium i bästa klass, stora och välbelysta öppna konstateljéer, hantverkscentra, mörkrum, teaterutrymmen och gallerier. Den har byggts för att vara en miljö där studenterna kan utvecklas och utgöra en uppmuntrande omgivning för nästa generations idrottsstjärnor, statsledare, dramatiker och musiker.

 

Den arkitektoniska formen är naturligtvis viktig men interiörens yta spelar en lika viktig roll i att främja välbefinnandet hos studenterna. Ljudabsorption och en visuellt tilltalande yta är viktiga tillgångar i en utbildningsmiljö.

 

Användningen av Knauf Danoline taksystem syftar till att förbättra studenternas motivation för ”högpresterande inlärning” tack vare produkternas akustiska och estetiska egenskaper Belgravia Globe och Designpanel Quadril.

 

År: 2014

 

Relaterade referenser

Reference_thumb_Babenhausen

Utbilding

Joachim Schumann Schule

Innovativ arkitektur för att passa ett nytt undervisningssätt

Reference_thumb_BBC_UK

Arbete

BBC Media Village

En ljudföreställning hos BBC

Reference_thumb_Chamber_Bahrain_1851

Utbilding

Handelskammaren

Integrera visuell och akustisk estetik

Reference_thumb_Autohuset_Vestergaard_DK

Handla

Autohuset Vestergaard

Ljust utrymme med utmärkt akustisk bekvämlighet

Relaterade produkter

Product_thumb_Belgravia

Belgravia

Kant E/E+
Indraget bärverk

Product_thumb_Designpanel

Designpanel

Kant B1
Osynliga fogar